(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi kunda ginekologiya yo’nalishida davolashning jarrohlik usullari keng qo‘llaniladi.Ushbu maqolada ginekologik bemorlarni operativ davolash bo’yicha kerakli maslahatlar berilgan.