(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Инсонпарварлик инсоннинг энг ижобий фазилатларидан. Сен инсонпарвар бўлсанг сенга ҳам инсонпарварлик қилишади. Халқимизда “Қарс икки қўлдан чиқади”, деган фикрнинг мулоқотда бўлиши бежиз змас. Инсонпарварлик бу бошқа биров учун ғамхўрлик кўрсатиш, керак бўлса жонини ҳам фидо қилиш демакдир.1