(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Sportchilarning mashg‘ulot jarayonida to‘g‘ri yuklamalarni olishi chidamlilikni oshirish va samaradorlikni maksimal darajada oshirish uchun juda muhimdir. Quyidagi asosiy tamoyillar va tavsiyalarga amal qilish orqali yuklamalarni to‘g‘ri taqsimlash mumkin: