(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bolada ruhiy faollikni shakillantirish bosqichlari sekin astalik bilan etapma etap amalga oshiriladi.Har qanday bolaning ruhiy rivojlanishida uning psixologik muommalli vaziyatlari vujudga kelishi mumkin.Oilada ota-onaning farzandlariga, atrofdagilarga bo’lgan munosabatidan kichik yoshdagi bolalarda ruhiyatining rivojlanishi psixologok ta’sir kuchlarining ijobiy yoki salbiy tomonlarini ko’rishimiz mumkin bo’ladi.