(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu tezisda 35 kv li havo tarmog´ini ish rejimini o´zgartirish orqali energiya tejamkorlikni bajarish. Havo tarmog`idagi isroflarni oldini olish va energiya samaradorlikka erishish ko`zda tutiladi.