(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur ishda huquqiy ong va huquqiy madaniyat tushunchalarining mohiyati, ularning jamiyat rivojlanishidagi o‘rni va ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Fuqarolarning huquqiy ongini shakllantirish va huquqiy madaniyatini oshirishning asosiy omillari tahlil bilimlarga,ega,bo‘lishi, qilinadi. Huquqiy ong fuqarolarning huquqiy huquqiy me’yorlarni anglab, ularga amal qilish zaruriyatini,tushunishi,bilan,bog‘liq.