(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Gastrointestinal neyroendokrin o’smalar oshqozon-ichak trakti (GI) neyroendokrin hujayralarida kam uchraydigan saraton o’smalaridir. Eng keng tarqalgan davolash o’simtani olib tashlash uchun jarrohlik amalyotidir.