(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Osteomalaziya "yumshoq suyaklar" degan ma’noni anglatadi. D vitamini etishmovchiligi ko’pincha bu holatga olib keladi. Bu sizning suyaklaringizning yumshashi va zaiflashishiga olib keladi. Suyak og’rig’iga qo’shimcha ravishda siz mushaklarning kuchsizligi va qattiqligini sezishingiz mumkin. Osteomalaziyani davolash odatda qo’shimchalardan foydalanishni o’z ichiga oladi.