(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Anistiziya hamshiralari (maxsus tayyorlov asosida tahsil olgan ,ro’yxatdan o’tgan hamshira anestezisti) anesteziya bo’yicha maxsus tayyorgarlikdan o’tgan ro’yxatdan o’tgan hamshiradir. Ular protseduralar va operatsiyalar uchun yordamchi sifatida qatnashishlari mumkin. Shuningdek yolg’iz yoki sog’liqni saqlash provayderlari jamoasi bilan ishlashlari mumkin.