(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola huquq normalari,ma’muriy huquq normalari,huquqiy munosabatlar,ma’muriy huquqiy munosabatlar,Ma’muriy huquq normalarining mazmuni,turlari,tuzilishiga bag’ishlanadi.