(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada xotin-qizlar masalalari bo‘yicha inspektori va profilaktika inspektorining samarali hamkorligini tashkil etish, hamkorlikda yuzaga kelayotgan muammolar, ikkala inspektor o‘rtasida kommunikatsiya kanallarini yaxshilash, malaka oshirish kurslarini tashkil etish, birgalikda ishlashda aniq vazifalarni belgilashda amaliy tavsiyalar va takliflar keltirilgan.