(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola chet tillarini o’rganishda turli yosh guruhlarining xususiyatlariga bag’ishlangan. Metodikalar, tamoyillar va yondashuvlarning xususiyatlari, shuningdek tillarni o’rganishda motivatsiya va oldingi tajriba aniqlanadi.