(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada akademik litseylarda o‘qiydigan o‘quvchilarga stol tennisi o’yinining yaratilish etaplari mavzusida stol tennis tarixi, maydon o’lchamlari va rivojlanish bosqichlari, zarbalar berish, zarbani qabul qilish va rakqib zarbasini olib quyish usullari haqida so‘z yuritilgan.