(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola ingliz tilini o‘rganish jarayonida sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining tobora ortib borayotgan ahamiyatini o‘rganadi. Chatbotlar, grammatikani tekshiruvchi ilovalar, shaxsiylashtirilgan dars platformalari va nutqni tanish dasturlarining ingliz tili ta’limiga qanday ta’sir ko‘rsatayotgani tahlil qilinadi. Shuingdek, maqolada sun’iy intellekt vositalarining afzalliklari, kamchiliklari, va kelajakdagi imkoniyatlari ko‘rib chiqilib, o‘rganuvchilar va o‘qituvchilar uchun tavsiyalar beriladi.