(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada homiladorlik davrida uchraydigan kamqonlik holatlari va ularni bartaraf etishda qo‘llaniladigan zararsiz, samarali dori vositalari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Ayol organizmida yuz beradigan fiziologik o‘zgarishlar, ayniqsa, temir tanqisligi anemiyasi holatlari va bu holatlarni tuzatishda keng qo‘llanilayotgan zamonaviy preparatlar tahlil qilinadi.