(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaxsda yuzaga keladigan xissiy xolatlarni namoyon bo’lishi va uning psixologik xususiyatlarini mazmun va moxiyati nazariy jixatdan yoritilgan.