(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada mamlakatimiz fermer xo‘jaliklarida xarajatlarni boshqarishda etakchilik strategiyasidan foydalanish modellari, fermer erkin bozorga kirib kelishi, fermer xo‘jaliklari rahbarlari faoliyati to’g’ri tashkil qilinishi xaqida yoritilgan.