(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada autsorsing va autstaffig tushunchasi, autsorsing usullari, uni mamlakatimizda qo’llanishni boshlangani va autsorsing boyucha qonunlar yoritib o’tilgan.