(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada Navoiy shahri 2018-yil atmofera havosini iflantiruvchi gazlar changlar miqdori va ularning tahlili yoritilgan. Shuningdek, shahr hududiga kuzatilgan meteorologik elementlarning qiymatlariga ham maqolada qisqacha to‘xtalib o‘tilgan.