(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Davlatning axborot suvereniteti, so‘z erkinligi, kiber xavfsizlik, “Internetda so‘z erkinligi to‘g‘risida”gi qo‘shma deklaratsiya, axborot texnologiyalarining rivojlanishi, konstitutsiyaviy tendentsiya, moderatsiya, federal qonun, aksiologik, gnoseologik, texnologik va axloqiy.