(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy siyosiy jarayonlarda liderlik konsepsiyasi, yetakchilik va kadrlar siyosati o‘rtasidagi bog‘liqlik tahlil qilinadi. Kadrlar siyosatining samarali yuritilishi siyosiy yetakchilikni mustahkamlashi, tizimli islohotlarning muvaffaqiyati kadrlar tanloviga bevosita bog‘liqligi isbotlar bilan yoritiladi.