(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Shaxsning ijtimoiylashuvi — bu inson hayotining butun a bosqichma-bosqich jarayondir. Ushbu maqolada shaxsning jamiyat bilan o‘zaro ta’siri asosida shakllanadigan ijtimoiy-psixologik xususiyatlari chuqur tahlil qilinadi.Tadqiqotda Jorj G. Midning “Ijtimoiy Men” konsepsiyasi, Erik Eriksonning psixososial rivojlanish bosqichlari hamda L.S. Vygotskiyning madaniy-tarixiy rivojlanish nazariyasi va yana bir qator olimlar nazariyalari keltirib oʻtilgan.