(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada politexnikum o‘quvchilarini kasbga yo‘naltirishning, metodik yondashuvlar va pedagogik tadbirlarning samaradorligi tahlil etilgan. Shuningdek, o’quv jarayonini ishlab chiqarish bilan uyg’unlashtirishning dolzarbligi ,mavjud muammolar va ularning amamliy yechimlari tahlil qilinadi.Integrasiyalashgan ta’lim jarayoni o’quvchilarning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishda muhim ahamiyat kasb etishi,o‘quvchilarni bozor iqtisodiyoti talablariga javob beradigan kasb va hunarlarga yo‘naltirishdagi muammo va yechimlar yoritilgan.