(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Testosteron - bu asosan jinsiy bezlar ishlab chiqaradigan gormon. Erkaklarda testosteron darajasi tabiiy ravishda ancha yuqori. Agar testosteron darajasi juda yuqori yoki juda past bo’lsa, bu ma’lum alomatlarga olib kelishi mumkin.