(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaxs kreativ fikrlashi va intellektual salohiyat o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlikning nazariy hamda amaliy jihatlari yoritilgan. Kreativlik va intellekt tushunchalarining psixologik tavsifi berilib, ular orasidagi farqlar va o‘zaro ta’sirlar ilmiy manbalar asosida tahlil qilingan. Tadqiqot davomida kreativlik darajasi bilan intellektual salohiyat o‘rtasidagi muvofiqlikning individual rivojlanishga ta’siri ko‘rib chiqiladi. Ushbu