(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolamiz mamlakatimizdagi mehribonlik uylarida yashovchi bolalar va ularning bu yerga kelib qolish tarixlari. Hozirda ta’lim – tarbiyasiga, ularning psixologiyasiga qanday ta’siri borligi haqida aniq yoritib beriladi. O’zbekiston Pespublikasida mana shunday bolalarga qanday imkoniyat va shart sharoitlar yaratilganligi haqida ko’rib chiqamiz.