(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Taxikardiya - bu yurak ritmining anormalligi bo’lib, dam olishda tez yurak urishi daqiqada 100 dan ortiq. U yurakning yuqori yoki pastki bo’limlarida boshlanishi mumkin va engildan hayot uchun xavfli bo’lishi mumkin. Muolajalar dori darmonlarni, ablasyon protsedurasini va implantatsiya qilinadigan kardioverter defibrilatorni (ICD) joylashtirishni o’z ichiga oladi.