(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Dolzarb muammolardan biri bu – Spotchilarning ayniqsa havaskor sportchilarni mashg‘ulot turiga qarab ovqatlanish ratsionini to‘g‘ri tanlamasligi oqibatida sportdan jaroxatlanish, organizmni toliqtirish va sport mashg‘ulotlarinidan zerikish va uni tark etishga sabab bo‘lmoqda.