(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Buyrak va oshqozon osti bezining kombinatsiyalangan transplantatsiyasi buyrak etishmovchiligi va 1-toifa diabetga chalingan odamlar uchundir. Organlarni rad etish va infektsiya eng katta xavf hisoblanadi. Buyrak oshqozon osti bezi transplantatsiyasining prognozi odatda juda yaxshi.