(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada didaktik o‘yinlarning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, ularning asosiy vazifalari va turlari yoritilgan. Shuningdek, o‘yinlar orqali o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va malakalarini rivojlantirish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.