(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bul maqalada Qaraqalpaqstan Respublikasınıń pidayı kórkem óner ǵayratkeri, áskeriy orkestr sázendesi hám watan súyiwshi insan - Saparov Rustem Erejepovichtiń ómiri, dóretiwshiligi hám xızmet jolı sáwlelendiriledi. Rustemniń balalıǵı, shańaraqlıq tárbiyası, oqıǵan orınları, muzıkaǵa bolǵan qızıǵıwshılıǵı, sonday-aq, onıń Ózbekstan Qurallı Kúshleri quramındaǵı jumısı haqqında tolıq maǵlıwmat beriledi. Maqala arqalı avtor Rustem Saparovtıń shaxsında tek ǵana muzıkaǵa sadıq emes, al Watanǵa hám xalqına pidayı insan obrazın jaratıwǵa erisken.