(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bul maqalada qaraqalpaqstandaǵi kamer orkestriniń dirijorı, atqarıwshı, pedagog, docent Zuxurov Maxmud Maqsetovichtıń ómiri hám dóretiwshiligi haqqında sóz etiledi. Onıń muzıkalıq iskerligi, pedagogikalıq isleri, orkestr menen birge islegen jumıslari hámde kórkem-óner tarawına qosqan úlesi haqqında maǵluwmat beriledi.