(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ingliz tili fe’llarida predmetlik va belgi-xususiyat ma’nolarining morfologik usul asosida farqlanishi masalasi tahlil etilgan bo‘lib, tugal va notugal shakllar tahlilga tortilgan.