(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bulutli texnologiyalarning zamonaviy axborot texnologiyalaridagi ahamiyati, afzalliklari, turlari va qo‘llanilish sohalari tahlil qilinadi. Maqolada shuningdek, bulutli xizmatlarning turlari (IaaS, PaaS, SaaS), xavfsizlik masalalari hamda O‘zbekiston IT sohasi kontekstida qo‘llanilishi yoritilgan.