(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada elektron generatorlarning zamonaviy texnologik jarayonlardagi o‘rni, ularning global sanoat, energetika, tibbiyot, harbiy sanoat va axborot texnologiyalarida qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Shu bilan birga, sohadagi dolzarb tendensiyalar va istiqbolli yo‘nalishlar ham ko‘rib chiqiladi.