(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada chet tillarini o‘qitishda innovatsion usullar va texnologiyalarning o‘rni, ularning o‘quv jarayoniga integratsiyasi hamda ta’lim samaradorligini oshirishdagi roli yoritilgan. Dars jarayonida multimedia vositalari, axborot-kommunikatsion texnologiyalar, masofaviy va aralash ta’lim, o‘yinli metodlar, loyiha asosli o‘qitish, interaktiv strategiyalar kabi zamonaviy yondashuvlar orqali o‘quvchilarning bilimga bo‘lgan qiziqishi, faol ishtiroki va mustaqil fikrlashi kuchaytiriladi. Maqolada til o‘rganishda motivatsiya, kreativlik va kommunikativ kompetensiyalarni rivojlantirishda innovatsion texnologiyalarning o‘rni tahlil qilinadi.