(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Chaqaloq ekzemasi yoki infantil atopik dermatit chaqaloqlar, chaqaloqlar va bolalarda keng tarqalgan, ammo noqulay teri kasalligidir. Genetika va atrof-muhit omillari chaqalog’ingiz tanasining turli qismlarida qichima, quruq toshmalar paydo bo’lishiga olib keladi. Davolanmadan ham siz chaqaloqning ekzemasi kremi va dori bilan bolaning alomatlarini yengillashtirasiz.