(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada organik kimyoning muhim bo’limi bo’lgan aldegidlar va ketonlar mavzusini o’qitishning samarali metodikasi yoritilgan. Maqolada karbonilli birikmalar guruhining tuzilishi, xususiyatlari va reaktsiyalarini o’rgatishda qo’llaniladigan zamonaviy pedagogik usullar va amaliy yondashuvlar tahlil qilingan.