(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada chilonjiyda (ziziphus) o‘simligi turlari, respublikamizda yetishtirilishi, dorivorlik xususiyatlari va xalq tabobatida qo’llanishi to’g’risida ma’lumotlar berilgan