(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o‘zbek tilida qo‘shimchalar imlosi masalasi tahlil qilinadi. Qo‘shimchalar yozuvining grammatik va fonetik asoslari, ularning turli so‘z shakllariga ta’siri, shuningdek, imloviy qoidalarning takomillashtirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqotda ilmiy adabiyotlar va zamonaviy lingvistik yondashuvlar asosida tahliliy yondashuv qo‘llanilgan.