(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada turli xil tuproq sharoitida, turli xil o‘g‘itlarning dorivor moychechak o‘simligining biometrik ko‘rsatkichlariga, rivojlanishi va hosildorligiga taʼsiri boʻyicha maʼlumotlar keltirilgan.