(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolamizda avtomobil dvigatelining moylash tizimiga texnik xizmat ko’rsatish va ta’mirlash ishlari texnologiyasi haqida malumot berilgan.