(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Quyidagi maqolamizda Xitoy iqtisodiyotining rivojlanishi, avfzal tomonlari, sanoat va jahon bozorida tutgan o’rni va ba’zi makroiqtisodiy ko’rsatkichlari tahlil qilinadi. Shu bilan birga Xitoy respublikasi va mamlakatimizning savdo-iqtisodiy aloqalari haqida gap boradi.