(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Quyidagi keltiradigan maqolamizda Jahon savdo tashkilotining qanday tashkilot ekanligi, tashkilot tomonidan xalqaro savdoning boshqarilishidagi huquqiy normalar tizimi, tashkilotning davlatlar uchun afzalliklari va zararli tomonlari, shuningdek O‘zbekistonning ushbu tashkilotga a’zo bo‘lishi huquqiy o‘rganilgan va uning ijobiy va salbiy tomonlari haqida so’z borgan..