(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi davrda ta’lim tizimi zamonaviy texnologiyalarga muhtoj. Ushbu ilmiy maqolada innovatsion ta’lim texnologiyalaridan biri bo’lgan uycha metodi tahlil qilinadi.