(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Yo‘lbars yong‘og‘i (Cyperus esculentus) — ozuqaviy qiymati, dorivor xususiyatlari va sanoatdagi qo‘llanilishi bilan ajralib turadigan o‘simlik. Ushbu maqolada yo‘lbars yong‘og‘ining oziq-ovqat sanoati, tibbiyot, energetika va ekologik toza mahsulotlar ishlab chiqarishdagi ahamiyati tahlil qilinadi.