(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Respublikamizda 2020 – 2021 oʼquv yilidan boshlab oliy taʼlim muassasalarida kredit – modul tizimi joriy etilishi boshlandi. Ushbu tizimning afzalligi shundaki talabalarning mustaqil taʼlimiga aloxida soatlar ajratilgan boʼlib, ulardan taʼlim olishga jiddiy va ongli yondoshishni talab etadi. Kredit - modul tizimida talabalarning mustaqil taʼlimini tashkil etish muxim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada kredit-modul tizimida pedagogik oliy taʼlim muassasalari nomuyaxassis taʼlim yoʼnalishlari talabalrining oliy matematika boʼyicha mustaqil ishini tashkil etish xususiyatlari oʼrganilgan.