(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada raqamli moliyaviy instrumentlar orqali moliyaviy xatolarning oldini olish masalasi yoritilgan. Muallif kuzatuv usulidan foydalangan holda mavjud raqamli vositalarning kundalik hayotdagi ahamiyatini tahlil qilgan. Ilmiy tahlil va statistik ma’lumotlar asosida raqamli ilovalarning foydalanuvchiga qanday moliyaviy intizom, nazorat va xavfsizlik keltirishi ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, ushbu vositalarning to‘g‘ri qo‘llanilishi shaxsiy byudjetni boshqarish, qarz va xarajatlarni nazorat qilish, moliyaviy maqsadlar sari rejalashtirilgan harakat qilishda qanchalik foydali ekani aniqlangan. Maqolada,