(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada MS Office dasturining o‘qitish metodikasi, undan samarali foydalanish yo‘llari va o‘quvchilarning kompyuter savodxonligini oshirishdagi roli tahlil qilinadi. MS Word, Excel, PowerPoint kabi dasturlarni o‘rgatishda zamonaviy pedagogik yondashuvlar, interaktiv metodlar va amaliy mashg‘ulotlarning o‘rni muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada o‘quvchilarning bilim darajasini baholash, mustahkamlash va mustaqil ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan metodik tavsiyalar berilgan.