(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada paxta tolalaridan tayyorlangan brezent matolarining suv o‘tkazmaslik va havo o‘tkazuvchanlik xossalarini yaxshilash yo‘llari o‘rganildi. Akrilat latekslar va zamonaviy gidrofob ishlov berish texnologiyalari samaradorligi tahlil qilindi. Tajribalar ISO va GOST standartlariga muvofiq o‘tkazildi. Natijalar brezentlarning amaliy qo‘llanilishini kengaytirish imkonini beradi.